neděle 28. srpna 2016

Výjezd do Prostějova!


Více v článku.



10. září pořádáme výjezd k druholigovému utkání do Prostějova. Je to tuhle sezonu nejbližší destinace, takže účast by měla být hojná. Pojedeme vlakem, což slibuje veliký komfort a kopec zábavy, hraje se v sobotu od pěti, takže ideální fotbalový termín. Navíc se dostaneme ještě tentýž den zpět, takže zábava akorát na jedno odpoledne. Neseďte doma, pojeďte s námi podpořit naše město a náš klub! Blíž už to letos nebude. Kdy jindy, když ne teď? Ze Znojma vyjíždíme krátce po jedné odpoledne, návrat před půlnocí. Cena se bude odvíjet od počtu lidí, ale neměla by překročit 150 Kč, to je fér, ne? My u toho budeme, co vy?

Spoje:
Sraz 12:45 na vlakovém nádraží
Odjezd: 13:03 ze Znojma, 13:30 z Hrušovan, 14:00 z Miroslavi, 14:17 z Moravského Krumlova
Vlak Brno - Prostějov 15:18, následně přesun na stadion. Po fotbale rychlý přesun na nádraží a odjezd do Brna.
Z Brna: 20:54 a 22:54 vlak do Moravského Krumlova, 22:35 bus do Znojma. Příjezd do ZN 23:47

!!! Info k nahlašování !!!
Pokud pojedete s náma ze Znojma, není potřeba se nějak zvlášť hlásit, stačí když přijdete včas na sraz na nádraží (tj. 12:45). Rozhodně ale nebude na škodu, když se nám ozvete, že jedete. Nám to jen pomůže. K tomuto účelu použijte buď náš e-mail Ultras.Znojmo@seznam.cz nebo diskuzi tady na stránkách.

Pro přistupující: Kdo budete přistupovat cestou, ať už v Hrušovanech, Miroslavi nebo MK, nahlašte se nám (na jeden z výše uvedených kontaktů, případne na náš Facebook)! Je potřeba nakoupit IDS lístky a skupinovku na vlak. V ideálním případě i zaplatit na zápase s Pardubicemi ve středu 7. září!

Žádné komentáře:

Okomentovat